“Είναι αχώριστοι” Η ρομαντική βόλτα του Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά με θέα την απέραντη θάλασσα

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά να μην έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο πυκνώνουν οι κοινές τους έξοδοι και «μαρτυρούν» πολλά… Άλλωστε μία κοινή φωτογραφία τους αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα είχε «προδώσει» αρχικά αυτή τη σχέση, ενώ το βράδυ της Τρίτης 11/6 επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος».

Ξανά μαζί το ζευγάρι

Τελικά η θάλασσα φαίνεται ότι τους πάει πολύ. Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά απόλαυσαν τη βραδιά σε παραλιακό μέρος, με μεγάλη παρέα. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν αυτή τη φορά οι ίδιοι, με τον παρουσιαστή (που σπάνια δημοσιοποιεί τις βραδινές εξόδους του) να ανεβάζει φωτογραφία με τη μαγευτική θέα και γράφει με νόημα «Νύχτες όπως και αυτή…», ενώ η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν εκείνη που παραδέχτηκε πως ήταν μαζί.

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της ανέβασε ένα κερί, «προδίδοντας» την ρομαντική κατάσταση που τους περιβάλλει, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα tags όπου φιγουράρει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Μαζί τους ήταν αλλά δύο ζευγάρια, εκείνα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, καθώς και της Λεάννας Μάρκογλου με τον Πάνο Καλίδη, με τους οποίους και κάνουν κολλητή παρέα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκαναν

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»