“Είμαι τόσο πλήρης που δεν σκέφτομαι την τηλεόραση”: Τρισευτυχισμένη η Χριστίνα Λαμπίρη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα

«Έχω δύο υπέροχα εγγόνια και είμαι αντιδήμαρχος στον Δήμο Ραφήνας, έχει αλλάξει η ζωή μου» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Έχει αλλάξει η ζωή μου

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νέο της ρόλο ως αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και τόνισε πως πλέον ανήκει στους ανθρώπους που δεν παρακολουθούν τηλεόραση. Παράλληλα, δείτε την απάντηση που έδωσε στη χυδαία δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για την ίδια και την κόρη της.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Πλέον είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και έχω δύο υπέροχα εγγόνια. Τώρα το συνειδητοποιώ, που το λέω», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Όσον αφορά στα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς από πρόσωπα της τηλεόρασης, η Χριστίνα Λαμπίρη απάντησε: «Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου, που δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τι γίνεται στην τηλεόραση. Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία. Όταν ήμουν εγώ στην τηλεόραση και άκουγα κάποιον να λέει ότι δεν βλέπει τηλεόραση, αναρωτιόμουν πώς γίνεται αυτό. Τελικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Όλοι φώναζαν «να ζήσετε»: Άναυδη η Δέσποινα Βανδή με την πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε (video)

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Παρελθόν η θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Κινέτα: Το «χρυσό» συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης και ο όρος που έθεσε η ηθοποιός