“Είμαι πολύ ήσυχος”: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Αίαντα Μανθόπουλο-Έσπασε τη σιωπή του ο καρδιακός του φίλος

Στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκαν στην κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον πήγαν σε απλό θάλαμο ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν, η υγεία του υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε ξανά στην εντατική.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο φίλος του ηθοποιού, Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος με αφορμή τα δημοσιεύματα που “πέθαναν” τον Αίαντα Μανθόπουλο θέλησε να ξεκαθαρίσει όλη την αλήθεια για την υγεία του φίλου του.

“Τον βγάζουν από την εντατική για να τον βάλουνε στο θάλαμο αποκατάστασης και να μιλήσουν για το τι μέλει γενέσθαι εγώ είμαι πολύ ήσυχος… Με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας μία αγαπημένη φίλη και μου λέει βγήκε δημοσίευμα πως ο Αίαντας μας πέθανε έχω μείνει άναυδος δεν ξέρω τι να πω.. ψάχνουμε στο internet βλέπω αυτό το δημοσίευμα…Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα” είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Related posts

Είναι 4 ετών, θα κληρονομήσει μια αυτοκρατορία: Αυτός είναι ο γιος του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππος

“Όταν έπρεπε να θρηνήσω το παιδί μου”: Ραγίζει καρδιές η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη

Αποκαλυπτικό μαγιό εκείνη, καπέλο τζόκει εκείνος: Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Ρονάλντο στη Μεσσηνία