“Είμαι ευγνώμων”: Η Ρούλα Ρέβη απαντά στα πικρόχολα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα και τις “σκοτεινές” μέρες

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η ζωή τους μαζί

Η Ρούλα Ρέβη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα και την επίδραση της σχέσης τους στην ζωή της λέγοντας πως περίμενε έναν τέτοιον άνδρα, γιατί ένιωθε ότι της το χρωστούσε η ζωή για όσα πέρασα στην παιδική ηλικία της. Μεταξύ άλλων σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και μάλιστα από άλλες γυναίκες..

Για τη διαφορά ηλικίας τους

«Με εξέπληξε το γεγονός ότι γυναίκες έχουν σχολιάσει τη διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα. Δε θεωρώ ότι αν ρωτήσεις τα παιδιά μου, που είναι δύο αγνά πλάσματα, για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τον μπαμπά τους θα σου πουν κάτι.Μας έχουν ρωτήσει, ξέρουν ότι τον περνάω εννιά χρόνια αλλά δεν τους φάνηκε τίποτα περίεργο. Εκεί μπήκε τελεία. Δεν με ρώτησαν γιατί είμαι μεγαλύτερη».Η Ρούλα Ρέβη επίσης αποκάλυψε ότι είχε φτάσει κοντά στον γάμο με άλλες σχέσεις της, όμως γνώριζε ότι θα έρθει το καλύτερο, όπως και έγινε

«Αυτός ο άνθρωπος πάντα λέει πολύ ωραία πράγματα για εμένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Θεωρούσα ότι μου τον χρωστούσε η παιδική ζωή μου. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος και μου ήρθε. Και γι’ αυτό και περίμενα.

Είχα φτάσει πολλές φορές κοντά στον γάμο, όμως πίστευα ότι θα μου έρθει το καλύτερο και μου ήρθε. Η ζωή μου το όφειλε αυτό γιατί έπρεπε να μου αλλάξει τη γνώμη που είχα για τους άνδρες. Είχα έναν πολύ δύσκολο πατέρα, οπότε η γνώμη που είχα δεν ήταν καλή. Ο Αποστόλης καθόρισε όλη μου τη ζωή. Πριν δεν ήθελα να γίνω μητέρα».

«Έχω βιώσει σκοτεινές περιόδους, έχω πάθει κρίσεις πανικού»

Related posts

“Η ζωή προχωράει” Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό, έκανε το επόμενο βήμα η Αθηνά Οικονομάκου

“Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”: Χαρές για τον Χατζηνικολάου, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Γι’αυτό προτιμάει την Ιωάννα;” Προδομένη η Καινούργιου από τη συνεργασία Μικρούτσικου – Μαλέσκου