“Είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση”: Χαμογελά ξανά η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση 2 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, δυο χρόνια μετά τον θάνατό του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η μουσικός, αναφέρθηκε στη ζωή μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση αλλά και στο αν νιώθει έτοιμη να κάνει μια νέα σχέση.

«Νιώθω φανταστικά που οι Σέρρες θα μπούνε στο Netflix. Χάρηκα πολύ για όλα τα παιδιά, τους αγαπώ πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλους. Τη σειρά την είχα δει πριν κυκλοφορήσει και εκ τότε δεν την ξαναείδα. Δεν υπάρχει λόγος. Ας συζητήσουμε κάτι άλλο από το αν έχει μαλακώσει ο πόνος της απώλειας. Χριστούγεννα έρχονται. Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα που περάσαμε μαζί με τον Πάνο. Φυσιολογικό δεν είναι; Όλα τα ζευγάρια περνάνε Χριστούγεννα μαζί.

Νομίζω πως είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση

Δε μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον, απλά κάποια στιγμή η ροή των πραγμάτων θα σου φέρει κάτι άλλο, έτσι πάει η ζωή. Πιστεύω ότι αν έρθει, με όλα αυτά που έχω περάσει, θα το βγάλω με πανό» είπε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Τέλος, η Διονυσία Γεωργιάδου αναφέρθηκε και στη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια λέγοντας, «Σαν παιδάκι με απασχολούσε αν με αγαπάνε οι γονείς μου, αν με φροντίζουν, αν προσπαθούν για μένα και όχι τι κάνουν στο κρεβάτι τους. Οπότε ναι, είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών».

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της