“Είχα όγκο στο κρανίο”: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, αποκάλυψε το χειρουργείο που έκανε

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Η περιπέτεια της υγείας μου, που συνέβη πριν από 12 χρόνια, σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο όπως είναι τώρα. Είναι πολλά χρόνια πριν, αλλά μου έδειξε ότι μπορείς με έναν γιατρό που σε χειρούργησε να γίνεις φίλος, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε περισσότερο από εσένα, εγώ μπήκα με χαμόγελα στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε.»!

Και πρόσθεσε: «Είχα πει στο γιατρό μου, μην ανησυχείς, ενώ ήμουν έτοιμος με τους όρους για την αναισθησία. Του έλεγα μην ανησυχείς ότι κι αν συμβεί έχω στήσει μια πολύ ωραία ζωή»!

Αποκάλυψε το χειρουργείο του

Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε ποιο δίδαγμα του άφησε η περιπέτεια υγείας του και εκείνος τόνισε «Η περιπέτεια υγείας μου συνέβη πριν δώδεκα χρόνια και σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο που είναι τώρα… είναι πολλά χρόνια πριν… η περιπέτεια υγείας μου μου έδειξε ότι μπορείς να γίνεις φίλος με τον γιατρό σου και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου πονάνε πάντα περισσότερο από εσένα. Εγώ μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε»!

Να σας θυμίσουμε ότι χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι και σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση»!

Related posts

Επιτέλους, χαμόγελα για την παρουσιάστρια: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα & όλοι εύχονται με έναν πόνο

Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο