“Εγώ το έμαθα τελευταία από όλους”: Βόμβα Δανάης Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή

“Δεν έχουμε χρόνο, με ειδοποιούν από τη ροή!”, απάντησε ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα.

Αναστάτωση έφερε στη Δανάη Μπάρκα η συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της και η οποία αφορούσε στις τηλεοπτικές εξελίξεις και μεταγραφές των τελευταίων ημερών. Η παρουσιάστρια του MEGA δεν έκρυψε την ταραχή της, όταν η ομάδα της τη ρώτησε εάν έχει να ανακοινώσει οτιδήποτε για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

Όλα τελευταία τα μαθαίνω εγώ!

«Όχι, καρδούλα μου, περιμένετε! Πρέπει να ακολουθήσουμε μία ροή στην εκπομπή και τα λέμε σε λίγο!», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στους συνεργάτες της που βγήκαν στον αέρα σε απευθείας σύνδεση έξω από το στούντιο.

«Γεια σας! Παναγία μου! Δεν υποτίθεται ότι οι άνθρωποι στις ίδιες ομάδες αγαπάμε τους γύρω μας;», ρώτησε με χιούμορ η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού εμφανώς αναστατωμένη, με τον Άρη Καβατζίκη να επισημαίνει ότι αναμένεται να σκάσουν τηλεοπτικές «βόμβες».

«Τι να σου πω; Ξέρω κι εγώ; Εγώ τα μαθαίνω τελευταία», απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

Λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των ημερών, η παρουσιάστρια πιάστηκε και πάλι εξαπίνης σχετικά με το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

«Δεν έχουμε χρόνο, με ειδοποιούν από τη ροή! Γεια σου, αγάπη μου! Βρε αφήστε τα, γεια σας!», απάντησε ταραγμένη η Δανάη Μπάρκα κλείνοντας το θέμα και προχωρώντας στην εκπομπή.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του