“Εγώ μια πριγκίπισσα”: Η Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδος κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιο και πήδηξε από το παράθυρο

Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media

Μια αλλόκοτη εμπειρία έζησε η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η Ολυμπία την ώρα που βρισκόταν σε πάρτι με φίλους, καθώς κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να συρθεί από ένα ανοιχτό παράθυρο.

Όλα έγιναν στο Isle of Bute στη Σκωτία τον περασμένο μήνα, όταν η 27χρονη βαπτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, επισκέφθηκε μία φίλη της, τη λαίδη Lola Crichton-Stuart. Η Poppy Delevingne, η οποία έβγαινε στο παρελθόν με τον αδελφό της Ολυμπίας, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, απαθανάτισε τις προσπάθειες του μοντέλου να «διαρρήξει» το δωμάτιο, πριν μοιραστεί το εν λόγω στιγμιότυπο στα social media.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει την Ολυμπία μισή μέσα από το παράθυρο με τα πόδια της να κρέμονται από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, η Ολυμπία, που ήταν ντυμένη με μπλε τζιν και μπότες, κατάφερε να στριμωχτεί με επιτυχία από το μικρό άνοιγμα. Μόλις τα κατάφερε, με κόκκινο το πρόσωπό της στράφηκε προς την κάμερα, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Η Poppy τελείωσε το βίντεο χαρακτηρίζοντας την Ολυμπία «μικρή γάτα διαρρήκτη», όπως αναφέρει ο αρθρογράφος της Daily Mail Richard Eden.

Related posts

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro

“Το βρήκα εκεί” Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Διδυμότειχο, μετέφεραν το μωράκι τους νεκρό στο νοσοκομείο