“Εγώ διαβάζω τα παιδιά”: Δύσκολες ώρες για τον Ουίλιαμ μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο

Επιστρέφει σήμερα Πέμπτη 18/4 στα βασιλικά του καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, περίπου τρεις μήνες μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Δύσκολες μέρες για τον Πρίγκιπα

Για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μίλησε στο Us Weekly και η βασιλική βιογράφος Τέσα Ντάνλοπ. «Αυτός έχει μικρά παιδιά, μια άρρωστη σύζυγο και έναν άρρωστο πατέρα καθώς και αναμνήσεις από την μητέρα του, που έχασε νωρίς. Eίναι μεγάλο το βάρος και χρειάζεται στήριξη».

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα της Ουαλίας αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό πως, μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, ο Ουίλιαμ αποσύρθηκε από τα επίσημα καθήκοντα για να είναι στο πλευρό των παιδιών του, του 10χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 8χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ και του 5χρονου πρίγκιπα Λούις. «Αυτός βοηθά τα παιδιά με τα μαθήματα του σχολείου και τους διαβάζει τα βράδια, κάνει μικρά πράγματα, ώστε να κάνει τη ζωή πιο φυσιολογική για αυτά», δήλωσε η πηγή στο Us Weekly.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον – Βασιλιάς Κάρολος
Τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους πέρασαν ιδιωτικά τις διακοπές του Πάσχα στη βασιλική κατοικία Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ. Την Τετάρτη, 17 Απριλίου άνοιξαν και πάλι τα σχολεία στη Βρετανία και τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας επέστρεψαν στο σχολείο. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη πως ο διάδοχος του θρόνου επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα την Πέμπτη, 18 Απριλίου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναμένεται να επισκεφθεί τράπεζα τροφίμων στο Σάρεϊ και ένα κέντρο νεότητας στο δυτικό Λονδίνο. Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του μελλοντικού βασιλιά της Γηραιάς Αλβιώνας ήταν στις 19 Μαρτίου σε φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τους άστεγους, στο Σέφιλντ.

Απομονώνονται από την υπόλοιπη βασιλική οι

Related posts

Αποκαλυπτικό μαγιό εκείνη, καπέλο τζόκει εκείνος: Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Ρονάλντο στη Μεσσηνία

“Ελένη μου σαν κοριτσάκι 20 ετών” Αυτά είναι τα 5 βήματα ομορφιάς της Μενεγάκη για λαμπερό δέρμα

“Για σένα γράφτηκε το τραγούδι” Αποθεώθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στις νέες φωτό με μπικίνι!