“Εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά”: Δώρο της Μαρέβας το βραχιόλι που φοράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τι εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το βραχιόλι που φοράει στον δεξιό καρπό τουΞεχώρισε το βραχιόλι που έφερε στον καρπό του δεξιού του χεριού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, κάτι που ώθησε τους παρουσιαστές να ρωτήσουν περισσότερα.

Τι αποκάλυψε για το δώρο

«Μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη ασχολείται πολύ με θέματα χειροτεχνίας που αναδεικνύουν την πολιτιστική παράδοση. Χιουμοριστικά μιλώντας συμπλήρωσε πως «εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου» καθώς με το ζόρι κατάφερε να το δέσει, ενώ σχολίασε πως τα χρώματα που φέρει το βραχιόλι είναι μπλε και άσπρο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε, μαζί με τη σύζυγό του, το ταξίδι στη χώρα της Ασίας στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με εκπροσώπους 70 ελληνικών επιχειρήσεων, με την επίσκεψη να σηματοδοτεί την έμφαση που θέλει να αποδώσει η χώρα μας στη διμερή αυτή σχέση, αποτελώντας πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη, όπως είχε σημειωθεί χαρακτηριστικά.

Related posts

Όλοι κοιτούσαν την.. κοιλιά της: Φουλ ερωτευμένοι Πλεύρης-Σιακαβάρα, έγιναν “θέαμα” στο κέντρο της Αθήνας

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το χτένισμά της

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της μπροστά στην κάμερα – «Πήγα 2,5 ε;»