“Έχω ένα δίλημμα”: Σούσουρο με το διαζύγιο Μπλάτνικ – Γλύξμπουργκ, αυτό απασχολεί την Πριγκίπισσα

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Αναπάντεχα ήρθε το νέο αυτό, καθώς το ζευγάρι υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια στους βασιλικούς κύκλους.

Μια από τις λεπτομέρειες που απασχολούν την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι εάν θα διατηρήσει τον τίτλο της “πριγκίπισσας” που έλαβε όταν παντρεύτηκε τον Νικόλαο, πριν από 14 χρόνια.

Θα κρατήσει ή όχι τον τίτλο της;

Υπάρχουν κανόνες και πρωτόκολλα αναφορικά με το τι προβλέπεται σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Όπως αναφέρει το People, η μοίρα των βασιλικών τίτλων που κληρονομήθηκαν μέσω του γάμου ποικίλει μετά το διαζύγιο ανάλογα με τον εκάστοτε βασιλικό οίκο.

Δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει σύγχρονο προηγούμενο για το τι θα γίνει με τον τίτλο της Τατιάνας, αφού κανένα από τα αδέρφια του Νικόλαου δεν έχει χωρίσει, δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η οικογένεια δεν έχει σκοπό να της αφαιρέσει τον τίτλο, τον οποίο δεν χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως.

“Δεν αισθάνομαι πριγκίπισσα”

Όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε σύζυγος του Νικόλαου, είναι ελάχιστες οι φορές που η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει φορέσει τιάρα και έχει εμφανιστεί ως πριγκίπισσα.

Λίγο μετά τον γάμο της, η ίδια είχε δηλώσει:

“Δεν νιώθω πριγκίπισσα. Δεν νιώθω ότι παντρεύτηκα πρίγκιπα, με τίτλο. Στην πραγματικότητα, ναι, είναι ο πρίγκιπάς μου, αλλά τίποτα περισσότερο”.

Προσαρμογή στη ζωή στην Ελλάδα

“Θυμάμαι ότι όταν οδηγούσαμε, ένιωθα ότι όλοι ταξίδευαν προς την αντίθετη κατεύθυνση”. Εξήγησε επίσης ότι δεν ακολουθούσε έναν ιδιαίτερα λαμπερό τρόπο ζωής στην Ελλάδα, τονίζοντας: “Ζω μια πολύ απλή ζωή εδώ. Δουλεύω, πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, μαγειρεύω, βγάζω τον σκύλο μου βόλτα και ο ελληνικός λαός με υποδέχτηκε όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος”.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στο μνημόσυνο στο Γουίνδσορ για τον εορτασμό της πρώτης επετείου από τον θάνατο του πατέρα του Νικολάου, Κωνσταντίνου Β’.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»