“Έχω δική μου εταιρία”: Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια που δεν ήξερε κανείς

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά στην οποία ήταν καλεσμένος για τους προβληματισμούς του για την ελληνική κοινωνία, την οικογένειά ου, αλλά και τη σκηνοθεσία.

Αρχικά ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».

Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

Η οικογένεια & οι δύο κόρες τους

Και υπογράμμισε: «Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

Η εταιρία που δεν ξέραμε

Μάλιστα, τόνισε: «Είχα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν έχω τέτοια φιλοδοξία».

Και πρόσθεσε: «Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να συγκρίνουμε το έργο του ενός σκηνοθέτη με τον άλλο, είναι ξεχωριστά σύμπαντα για μένα όλα αυτά».

Τέλος αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι».

Related posts

Πολύ ροζ όμως: Η Μάρα Ζαχαρέα έβαλε το λάθος κουστούμι και σχολιάστηκε από όλες τις κυρίες

“Επιτρέψτε μου να τοποθετηθώ”: Η πρώτη δήλωση του Σοϊλέδη μετά το σούσουρο με την απιστία στη Μαρία Αντωνά

Τον ισοπέδωσε η Μαρία Καρυστιανού: Είπε για τον Μητσοτάκη αυτό και αποθεώθηκε από όλους