“Έχει και σπίτι”: Ο Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο κέντρο χωρίς τη Δέσποινα, σούσουρο με τις φωτό που διέρρευσαν

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε συνηθίσει όπου είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάπου γύρω του να βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο!

Ήταν λοιπόν… είδηση το φωτογραφικό υλικό

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας να περπατάει, προφανώς για να βρεθεί σε κάποια επαγγελματική του υποχρέωση.

Ο ηθοποιός, όπως συνηθίζει, ήταν ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια με μαύρα casual ρούχα, ένα χρώμα που δεν αποχωρίζεται σε καμία εμφάνισή του, είτε πρόκειται για κάποια πιο επίσημη έξοδο ή για την καθημερινότητά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να είναι πλέον απόλυτα καλά στην υγεία του, έχοντας αφήσει για πάντα στο μακρινό παρελθόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον οδήγησε όχι μόνο στο νοσοκομείο αλλά και στο χειρουργείο για δύο stend στην καρδιά.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή μαζί πάντα με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή. Δείτε τον στην πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας:

Related posts

Επιτέλους, χαμόγελα για την παρουσιάστρια: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα & όλοι εύχονται με έναν πόνο

Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο