“Δυο κολλητοί σας απαντάνε”: Ο Τάσος Ιορδανίδης έγινε TikToker με τον γιο του και τα video τους έχουν ήδη χιλιάδες views

Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τους πιο γλυκούς μπαμπάδες, τους προστατευτικούς, αυτούς που δεν χαλάνε χατίρι και γι’ αυτό βρήκε έναν ασφαλή και δημιουργικό τρόπο για να έχει ο γιος του ΤikTok.

Η σημασία της οικογένειας τους

Ο Tάσος Ιορδανίδης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή για την παρουσίαση της εκπομπής Μπαμπά-δες στην ΕΡΤ, αφού ο ίδιος δηλώνει «χαζομπαμπάς». Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς με τη σύζυγό του – και επίσης ηθοποιό – Θάλεια Ματίκα είναι παντρεμένοι 12 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 10 χρονών Δάνο και την 7χρονη Νάγια.

«Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα» έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός και τον επιβεβαιώνει και η Θάλεια Ματίκα, η οποία έχει πει σε δική της συνέντευξη πως ο σύζυγός της είναι ο «καλός» της υπόθεσης.

«Στην οικογένειά μας εγώ είμαι η αυστηρή και ο Τάσος ο καλός. Ο Τάσος δεν λέει “όχι”, δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό του, δεν μπορεί να πει όχι.Τσακωνόμαστε γι’ αυτό, γιατί όταν λέω κάτι πάει να υπερασπιστεί αμέσως τα παιδιά. Δεν μπορεί διαφορετικά γιατί στεναχωριέται και εκεί τσακωνόμαστε. Του λέω συνεχώς “μην το κάνεις αυτό, μην με αναιρείς”, αλλά δεν μπορεί. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός του» είχε πει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Ο Τάσος Ιορδανίδης TikToker μαζί με τον γιο του

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος απ’ ότι φαίνεται αποφάσισε να κάνει κοινό προφίλ στο TikTok με τον γιο του. Με όνομα danos_dad, ο Τάσος Ιορδανίδης υπέκυψε μάλλον στο αίτημα του γιου του να έχει το δικό του προφίλ σε αυτήν την πλατφόρμα, με την προϋπόθεση να έχουν όπως είδαμε κοινό προφίλ.

«Δάνος και Τάσος. Γιος και μπαμπάς. Ερωτήσεις και απαντήσεις» γράφει στις πληροφορίες του προφίλ τους ο ηθοποιός.

Ουσιαστικά, ο Δάνος χωρίς να φαίνεται στην κάμερα, κάνει διάφορες ερωτήσεις στον μπαμπά του για την Super Leaugue ή την Ευρωλίγκα κι εκείνος δίνει τις απαντήσεις του ή και ις προβλέψεις του. Μην ξεχνάς ότι μπαμπάς και γιος είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR και μαζί έχουν παρακολουθήσει και αγώνα στο γήπεδο. Μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης είχε υποδυθεί και στην ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» τον αιώνιο φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξιστορούσε στους νεότερους τις μεγάλες στιγμές της αγαπημένης του ομάδας.

@danos_dad #tasosiordanidis #danos_dad #fatherandson #basketball🏀 #euroleaguebasketball #home #finalfour #winner #fyp #fy #berlin #questions #answers ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Είμαι Πειραιώτης και Παναθηναϊκός. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, γιατί μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, αλλά είμαι Παναθηναϊκός! Είμαστε παραδοσιακοί… και ο γιος μας είναι Παναθηναϊκός.

Τα σημερινά παιδιά της ηλικίας του 10χρονου Δάνου, συγκριτικά με τις παλαιότερες γενιές έχουν μπει πολύ νωρίτερα στη νοοτροπία του να έχουν το δικό τους κινητό αλλά και το δικό τους προφίλ σε Instagram και TikTok. Ωστόσο, πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι, γι’ αυτό και για αρχή το να έχουν από κοινού με τον μπαμπά του το συγκεκριμένο προφίλ, το οποίο έχει αρκετά διασκεδαστικό περιεχόμενο ειδικά για όσους είναι fans του μπάσκετ, ήταν η πιο τέλεια ιδέα.

Ήδη πάντως τα πρώτα δύο βίντεο στο προφίλ τους έχουν κάνει θραύση με περισσότερες από 100.000 προβολές, ενώ στα σχόλιά τους οι followers τους θυμήθηκαν την ατάκα του Τάσου Ιορδανίδη από την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια»: «Για να είσαι πράσινος στο μπάσκετ θέλει και ένα τσικ τρέλας».

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;