“Δίνω εγώ φιλάκια” Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει πως κόλλησε στοματίτιδα πρώτη φορά πριν χρόνια

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένας άνθρωπος που εδώ και χρόνια μοιράζεται την ζωή και την καθημερινότητά της μέσα από τα social media με τους 1 εκατομμύριο followers της. Οτιδήποτε κι αν της συμβεί θα το πει στις “συμπεθέρες” κι εκείνες με την σειρά της θα την βοηθήσουν, θα την συμβουλεύσουν ή θα μοιραστούν μαζί τους μια δική τους αντίστοιχη ιστορία.

Πριν από λίγα 24ωρα λοιπόν, η γνωστή influencer μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το πως κόλλησε επιχείλιο έρπη πριν από πολλά χρόνια στην Χαλκιδική.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη

«Μιλώντας για επιχείλιο έρπη που σου είπα ότι με ταλαιπωρεί άπειρα χρόνια, δεν σου έχω πει πως τον έχω κολλήσει. Λοιπόν, είμαι Χαλκιδική για camping οικογενειακά και είναι αυτές οι φίλες που τις γνωρίζεις τυχαία εννοείται και γίνονται φίλες σου γιατί αγαπάς όλο τον κόσμο όταν είσαι μικρή, όχι σαν τώρα που είμαστε για το ανάθεμα, και είναι η φίλη μου η Βασιλεία στην θάλασσα τέλος πάντων η οποία παίζει με το κουβαδάκι κι έχει διάφορες πληγούλες στα χείλια. Την επόμενη μέρα είχε ακόμα περισσότερες πληγούλες κι εγώ είμαι, “πονάς πώς είσαι, να το κάνω μα να περάσει” και δίνω εγώ φιλάκια στη Βασιλεία στα χείλη. Βασιλεία αν είσαι κάπου και με βλέπεις, δεν την έχω ξαναδεί από τότε τη Βασιλεία.

Την άλλη μέρα είχα στοματίτιδα μέσα, έξω παντού. Πόνος; Υπέφερα ένα καλοκαίρι, το θυμάμαι Χριστέ μου. Αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Τι είναι η στοματίτιδα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η στοματίτιδα είναι μια φλεγμονώδης κατάσταση που επηρεάζει τον ουρανίσκο, τη γλώσσα και άλλα μέρη του στόματος. Μπορεί και προκαλείται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων ιών, βακτηρίων, φυτών, τραυμάτων ή ακόμα και αλλεργικών αντιδράσεων. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο, ερεθισμό, ερυθρότητα και ακόμα και δυσκολία στο να τρώτε ή να πίνετε.

Συνήθως, η στοματίτιδα θεραπεύεται με τον καιρό, αλλά ορισμένα άτομα μπορεί να χρειαστούν ιατρική παρέμβαση, ειδικά αν ο πόνος ή οι δυσκολίες στην τροφή είναι σοβαρές. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση αναλγητικών, αντιμικροβιακών φαρμάκων ή άλλων φαρμάκων που βοηθούν στην επούλωση των ελκών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρόληψη της στοματίτιδας μπορεί να γίνει με τη βελτίωση της υγιεινής του στόματος και την αποφυγή ερεθιστικών παραγόντων, όπως το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Related posts

Το ξεκαθάρισε η Μαριάννα Κιμούλη για Γιώργο Κιμούλη: «Δε μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα, εκτός από…»

Έγινε Ιούδας με την θέληση της: Δεν άντεξε η Ασημίνα και κάρφωσε έναν – έναν για όλα όσα έχουν γίνει

Υπέροχο βίντεο: Ο μικρός Γιαννάκης πανηγυρίζει με δάκρυα στα μάτια τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ