“Δίνει μεγάλο αγώνα”: Στενός φίλος του Καρρά αποκαλύπτει για την υγεία του-Τι λέει για την επιστροφή στις πίστες

Όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και να κάνει θεραπείες.

Μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο

«Επειδή μιλάω και με την κόρη του και την σύζυγό του, δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό στήριγμα ψυχολογικό αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή που πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που αλλάζει και κάποιες θεραπείες που κάνει, είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του» είπε ειπωθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα μεταξύ άλλων – δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ σχετικά.

Μάλιστα, μετέφεραν την είδηση που είχε βγει και έλεγε πως έπεσε θύμα απάτης από σελίδα στο Facebook στην οποία προωθούνταν προϊόν αδυνατίσματος με ψεύτικες φωτογραφίες του (δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Αποτέλεσμα αυτού, να κάνει μήνυση ώστε να δικαιωθεί.

Δεν επιστρέφει στις πίστες

Λίγο μετά το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, καλός του φίλος και συνεργάτης του έκανε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με την υγεία του.

«Αγνωριστος ο Βασιλης Καρρας που δινει εναν μεγαλο αγωνα για να αντιμετωπισει το προβλημα της υγειας του. Οι φημες οτι θα επιστρεψει συντομα στις πιστες δεν ισχυουν, και πανω απ´ολα ο εξαιρετικος λαικος τραγουδιστης, ο αγαπητος σε ολους και αγαπημενος μου φιλος Βασιλης, ειναι υποχρεωμενος να δινει καθημερινα την μαχη για την υγεια του…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Καραντζας.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά