“Δικό μας είναι το παιδί”: Χορτοφάγος από κούνια ο 2χρονος γιος της Εριέττας Κούρκουλου, δεν του δίνει κρέας

«Κατά μάνα κατά κύρη» θα μπορούσε εύλογα να ειπωθεί για την Εριέττα Κούρκουλου και τον 2 ετών γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Σε μία ανάρτησή της στα social media, είδαμε το γεύμα που τρώει ο μικρός Νίκος, σερβιρισμένο σε ένα υπέροχο οικολογικό σκεύος, που ήταν σε σχήμα ελεφαντάκι.

Χορτοφάγος από κούνια ο 2χρονος γιος της Εριέττας Κούρκουλου

Υπέρμαχος της vegan διατροφής εδώ και χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επιλέγει να μη δίνει στον γιο της να φάει κρέας και παράγωγά του. Έτσι, από τότε που γεννήθηκε, ο μικρούλης ακολουθεί τη vegan διατροφή των γονιών του.
«Όπως προμηνύει και ο τίτλος, είναι “παιδί ΜΑΣ” και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κρίνει πώς θα επιλέξουμε εμείς να το μεγαλώσουμε. Αυτό ισχύει για την γέννα (φυσικός τοκετός ή καισαρική), την διατροφή του (θηλασμός ή φόρμουλα, ή αν η φόρμουλα θα έχει vegan ή vegetarian D) και τις αξίες που σκοπεύουμε να του μεταδώσουμε. Παρόλα αυτά, επειδή σαν νέοι γονείς είναι λογικό να είμαστε ευάλωτοι στις γνώμες και τις κριτικές τρίτων, θα μοιραστώ μαζί σας τον δικό μου τρόπο αντιμετώπισης, ο οποίος ενδεχομένως να βοηθήσει και εσάς.

Related posts

«Μη με ρωτάτε»: Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι την έκανε έξαλλη;

«Λαχείο» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον αποθεώνει όλο το Star με αυτό που έκανε!

«Πρέπει να είμαι εδώ για την οικογένειά μου»: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο & συγκινεί