“Δεν θα τα πάμε καλά”: Σούσουρο στο J2US – Πυρά από την Εύη Δρούτσα στην Γαρμπή για ρουσφέτια

“”Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου” είπε η κριτής και το πλατό μετατράπηκε σε πεδίο μάχης!

Δείτε τι συνέβη

Μια διαφορετική εμφάνιση στη σκηνή του J2US παρουσίασαν η Εύη Δρούτσα μαζί με τον παρτενέρ της, Μπο το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. «Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο» ερμήνευσε το ζευγάρι και προκάλεσε την έκπληξη της κριτικής επιτροπής του μουσικού σόου.

Μια ατάκα, όμως, από την Καίτη Γαρμπή έμελλε να ανάψει, προσωρινά, φωτιές στη δημοφιλή στιχουργό και διαγωνιζόμενη του J2US. «Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι» τόνισε, αρχικά, η τραγουδίστρια και κριτής του σόου.

«Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε! Ρουσφέτι ήταν;» έσπευσε να απαντήσει, εμφανώς ενοχλημένη, η Εύη Δρούτσα για να λάβει το εξής σχόλιο από την Καίτη Γαρμπή. «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

«Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα με τον Σταμάτη Φασουλή να υπογραμμίζει πως «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».Για την ιστορία του J2US, δε, η Εύη Δρούτσα και ο Μπο έλαβαν 36 βαθμούς από την κριτική επιτροπή σε αυτό το νέο live επεισόδιο.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s