“Δεν τα είχα βράσει!” Το ατύχημα της Μπάρκα με τα βαμμένα αυγά, έμειναν κάγκελο οι συνεργάτες της

“Έτριβα 4 μέρες όλο το σπίτι με ξύδι. Από τότε λέω: αφήστε τα, θα τα παίρνουμε έτοιμα”.

Το απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη σε πασχαλινό τραπέζι μοιράστηκε το πρωινό της Τετάρτης (1/5) η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA αφηγήθηκε την ιστορία από την πρώτη της προσπάθεια να βάψει αβγά, η οποία δεν… στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το περιστατικό της Δανάης

«Πάω μία χρονιά να βάψω αβγά, είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτά. Ήταν νομίζω η πρώτη χρονιά που θα έκανα τραπέζι στο σπίτι μου ως ενήλικη, πολύς κόσμος μέσα στα πόδια μου. Έχω βράσει τα μισά αβγά και ετοιμάζομαι να βάλω τα άλλα μισά για βράσιμο», περιγράφει η Δανάη Μπάρκα.

«Βάζει κάποιος – δεν θυμάμαι ποιος – μέσα στο χρώμα τα άβραστα και όχι τα βρασμένα. Δεν περνούσε το χρώμα, καταλάβαινα ότι κάτι πάει λάθος αλλά άνοιγα φύλλα εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχα», συνέχισε στην ιστορία της η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

«Και πάμε με αυτά τα αβγά να τσουγκρίσουμε… και είναι μισά ωμά και μισά βρασμένα και γίνεται στο τραπέζι… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, έτριβα για 4 μέρες όλο το σπίτι με ξύδι και μου ερχόταν ναυτία από τη μυρωδιά. Από τότε λέω: αφήστε τα, θα τα παίρνουμε έτοιμα», κατέληξε στην αστεία ιστορία της η Δανάη Μπάρκα.

«Επίσης, εγώ κάνω και το άλλο. Πηγαίνω σε πολυκατάστημα παιχνιδιών και παίρνω ξύλινα αβγουλάκια. Τα βάφω κόκκινα και τα παίρνω την ώρα του τσουγκρίσματος. Τους κερδίζω όλους… είμαι πονηρούλα», πρόσθεσε με χιούμορ η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»