“Δεν μου το δίνει”: Αυτός έχει το φόρεμα που φόρεσε η Καλομοίρα στη Eurovision 2008

H Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @ Star, αφού βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US που θα προβληθεί σήμερα και είναι αφιερωμένο στον μουσικό διαγωνισμό της Εurovision.

Η Καλομοίρα είπε για τη Σάττι: «Κορίτσι μου πήγαινε και σπάσ’τα στον τελικό. Να είσαι ο εαυτός σου. Μη φοβάσαι τίποτα. Να το διασκεδάσεις. Όλη η Ελλάδα μαζί σου. Μου αρέσει η αρχή με το ΤikTok. Είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός που τα κάνει όλα τέλεια!».

Και για τη Silia Kapsis που εκπροσωπεί την Κύπρο τόνισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Ωραία φωνή και παρουσία. Φρέσκο κορίτσι. Είναι πολύ pop και αυτό μου αρέσει. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ»».

Ποιος έχει το πολυσυζητημένο φόρεμα;

Και σε άλλο σημείο, είπε: «Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

Όσον αφορά που βρίσκεται το φόρεμα που έβαλε στον διαγωνισμό το 2008 στη Σερβία, είπε ότι το έχει ο φίλος της, ο κύριος Σεγρεδάκης και έχει και το φυλαχτό της, αλλά δεν της το δίνει.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»