“Δεν λείπει ο Τόλης Βοσκόπουλος”: Το πήρε απόφαση η Γκερέκου και κάνει το επόμενο βήμα 3 χρόνια μετά τον χαμό του

Η Άντζελα Γκερέκου επανήλθε στον κόσμο του θεάτρου μετά από απουσία 26 ετών, έχοντας μαζί της έναν γνώριμο συνεργάτη από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», τον Στέφανο Κυριακίδη.

Άντζελα Γκερέκου: Η επιστροφή στο σανίδι

Η τελευταία της εμφάνιση στη σκηνή χρονολογείται το 1998, στο μιούζικαλ «Ήρθες σαν όνειρο», όπου συμμετείχε σε συνεργασία με τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο. Έκτοτε, επέστρεψε εντυπωσιακά στο προσκήνιο με μία μοναδική παράσταση για το «Σπίτι του Ηθοποιού» το 2017 στο Ηρώδειο.

Το θέατρο Coronet φιλοξένησε την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Τα τελευταία φεγγάρια» από τον Φούριο Μπορντόν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε τη μακροχρόνια απουσία της από τη σκηνή, την επιστροφή της σε αυτήν, καθώς και τον απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και θρύλου του ελληνικού θεάτρου, του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Ξαφνικά βρέθηκα στην πρεμιέρα και λέω “Όντως συμβαίνει;”, πραγματικά ανακάλυψα ότι το θέατρο μου είχε λείψει. Χάρηκα που είδα στα μάτια συναδέλφων και φίλων μία χαρά και μία αποδοχή ότι τους “άγγιξε” το έργο. Ο Τόλης υπάρχει παντού, δεν λείπει, ποτέ δεν φεύγει ο άνθρωπος που αγαπάμε, όταν συνεχίζουμε να τον σκεφτόμαστε. Υπάρχει με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη μετά ζωή» δήλωσε συγκινημένη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει και η ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου ταινία, μετά από εκείνη του Στέλιου Καζαντζίδη, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Μετά από δυόμιση χρόνια είναι ακόμα πολύ νωπό. Αλλά ο πόνος κρύβεται, δεν φεύγει. Το νόημα είναι να σταθείς στα πόδια σου, ό,τι και να συμβεί, και η ζωή να σε προκαλεί να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις».

Related posts

“Ρώτησαν ποιος με χτύπησε” Στα επείγοντα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο πλευρό της η Συνατσάκη

Μετά από τα δύο βλαστάρια της: Σε πελάγη ευτυχίας η Φαίη Σκορδά, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

“Έλα να μου το πεις εδώ” Στην αστυνομία 13χρονος για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη