“Δεν είναι πρώτη φορά”: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Εμείς αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια, όπως τουλάχιστον μας έλεγαν και εκείνοι που συνεχώς τον προετοίμαζαν… Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χωρίζουν, είναι η δεύτερη(;;;;) – μπορεί και η τρίτη και η τέταρτη – που η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης βάζουν τίτλους τέλους στην σχέση τους που κρατάει συνολικά 7 χρόνια, όμως με πολλούς, στο μεσοδιάστημα, χωρισμούς και επιστροφές…

Όταν μιλούσαν για τον γάμο τους…

Μια παροιμία λέει ότι “όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολάει”, το ζευγάρι όμως καθώς φαίνεται δεν της έδωσε την πρέπουσα σημασία, γιατί παρά τους καβγάδες και τα προβλήματα που υπήρχαν, εκείνοι τα προσπέρασαν πολλάκις και θεώρησαν κάθε φορά που ξαναβρισκόντουσαν ότι όλα πάνε καλά ανάμεσά τους. Να όμως που διαψεύστηκαν. Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος, μάζεψε τα πράγματά της από την κοινή τους στέγη στην Γλυφάδα (δείτε εδώ βίντεο από το σπίτι που του παραχώρησε) και βρήκε καταφύγιο σε μια επιστήθια φίλη της…

Βέβαια, πάει και πολύς καιρός, πριν ακόμα η Μαρία Αντωνά αποφασίσει να πάει στο Survivor, που είχε δώσει μια συνέντευξη στο Youweekly.gr και μιλούσε για τον επικείμενο γάμο τους που είχε ακυρωθεί αρκετές φορές, από την ημέρα που είχε γίνει η πρόταση… Μάλιστα στην ερώτηση τότε που της είχαμε κάνει για το πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να αναβάλλεις τον γάμο σου με τον Άρη, εκείνη είχε απαντήσει:

«Πέρυσι τέλη Αυγούστου προς Σεπτέμβριο που κάναμε μετακόμιση και προέκυψε θέμα υγείας στην οικογένεια του Άρη και μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας» (δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της, είχε μιλήσει και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού…) Τότε ακόμα όμως το ζευγάρι ορκιζόταν αιώνια αγάπη και έκαναν μαζί σχέδια, ενώ προγραμμάτιζαν για το επόμενο καλοκαίρι να μεταφέρουν τον πολυαναμενόμενο γάμο, που είχαν αναθέσει ήδη, σε μια διοργανώτρια και σκεφτόντουσαν να κάνουν ένα πάρτι, που όπως έλεγε τότε η Μαρία Αντωνά χαρούμενη “θα είστε καλεσμένοι όλοι”.

Ο Κώστας Φραγκολιάς που είχε γίνει κολλητός φίλος της Μαρίας Αντωνά από τον καιρό που συνεργάζονταν στο “Happy day” και η σύντροφός του Δώρα Πατσιώτη θα ήταν οι κουμπάροι της, όπως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, επίσης επιστήθια φίλη αρχικά της Μαρίας, που έγινε αργότερα και του Άρη.

Είχε προηγηθεί βέβαια, ακόμα μια ακύρωση του προγραμματισμένου γάμου τους – το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς – που για ακόμα μια φορά, το ζευγάρι δεν είχε προλάβει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Μαρίας Αντωνά, με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, οπότε είχαν προτιμήσει για να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις να τον αναβάλλουν.

Αντωνά – Σοιλέδης: Τι συνέβη

Η σχέση του ζευγαριού μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια, δεν ήταν ποτέ ήρεμη και χωρίς εντάσεις. Πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον λένε ότι «η Μαρία είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι και έμενε σε φίλες της μετά από έναν έντονο καβγά όμως η αγάπη της για τον Άρη πάντα νικούσε». Οι υποχωρήσεις πότε του ενός και πότε του άλλου έφερναν ξανά την ισορροπία στην σχέση και συνέχιζαν στην καθημερινότητα. Οι εντάσεις και οι σκηνές ζήλειας, είτε από την πλευρά του ενός, είτε του άλλου όμως, δεν έλειπαν ανάμεσά τους. Άλλωστε όπως λέει και η παροιμία “αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα”.

Related posts

«Η μεγαλύτερη τιμή το να είμαι μάνα σου»: «Τσακίζει» κόκαλα το μήνυμα της μητέρας της Ασπασίας Μπόγρη για την κόρη της

Με μίνι νυφικό, ξώφτερνο πέδιλο, πεντικιούρ που έβγαζε μάτι: Η Στεφανίδου ήταν η πιο κουλ νύφη, 21 χρόνια πριν

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να μη θυμηθώ… τότε που η Μπακοδήμου είπε «Μακεδονία», δεν την έχει ξεπλύνει ακόμα»