“Δεν είναι πρώτη φορά” Αυτή είναι η αδερφή του Μαζωνάκη που φέρεται να του καταχράστηκε χρήματα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός τραγουδιστής κινείται νομικά κατά συγγενικού του προσώπου για την περιουσία του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του

Ήταν και μάνατζέρ του.

Όπως αποκάλυψε το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο τραγουδιστής που κατάγεται από την Κρήτη βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» και ο κ. Μαντάς έχει αναλάβει τη νομική του εκπροσώπηση.

Ήδη, μάλιστα, κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, που όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση του ποινικολόγου αναμένεται να είναι μακρά και πολυεπίπεδη σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:
«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

«Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν»

Το πρωί της Πέμπτης 23/5 άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της, πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος της περιουσία που δημιούργησε.

«Και εμένα μου είχε έρθει μια σοκαριστική πληροφορία»

H δικαστική διαμάχη συζητήθηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα είναι στενάχωρο όλο αυτό, ωστόσο τόνισε πως η κίνηση του τραγουδιστή ήταν σωστή εφόσον αισθάνθηκε πως απειλείται.Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε πως είχε ακούσει τι συμβαίνει, όμως νόμιζε ότι ήταν απλώς φήμη. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς, σωστά έπραξε. Αν νιώθεις, δηλαδή, ότι απειλούνται πράγματα τα οποία σου ανήκουν, τα έχεις δουλέψει και τα έχεις “πονέσει”, δυστυχώς όποιο και να είναι το πρόσωπο και όσο κοντά και να έχετε υπάρξει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Τότε τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος ανέφερε: «Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε τίποτα. Κάποια στιγμή μας μίλησε για τη μητέρα του και γι’ αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με εκείνη και τους γονείς του, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αφήνει καμία πτυχή της προσωπικής του ζωής ανοιχτή. Ξέρετε κάτι; Συγγνώμη, θα το πω… είχα ακούσει κάτι, είχε έρθει κάτι στα αφτιά μου, είπα ότι είναι παροδικό και θα περάσει, αλλά τώρα με εξέπληξε η εξέλιξη της υπόθεσης».

«Και εμένα μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα ότι μπορεί να είναι και φήμη. Αυτά τα πολύ έντονα – ειδικά από ανθρώπους που μπορεί να τους έχεις συνδυάσει μαζί – είναι σοκαριστικά. Να έχει μια θετική έκβαση για τον Γιώργο Μαζωνάκη όλο αυτό», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Ημέρα του πατέρα: Παπαμιχαήλ και Καζάκος στη μία και μοναδική κοινή φωτογραφία με τους γιους τους

Τραγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς νέο δράμα στο Μπάκιγχαμ δεν έχει τελειωμό

“Πρέπει να προσέχει”: Διάσημη ηθοποιός «απειλεί» την Οικονομάκου στη νέα της σχέση