“Δεν είναι όλα ρόδινα”:Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα, έτσι βλέπουν τα παιδιά του τη νέα του σύζυγο

Μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» έδωσε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και πώς αντέδρασαν τα παιδιά του.

Τι αποκάλυψε για τη νέα του σύζυγο

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δεν μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία. Την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μπορεί στην αρχή να το κρατούσαν κρυφό, ωστόσο, πλέον δεν το κρύβουν. Μάλιστα, έχουν αποκαλύψει και το όνομα που θα δώσουν στην κορούλα τους.

Related posts

Πλάτη έξω, στρας παντού: Η Κλέλια Ανδριολάτου πήγε στις Κάννες με Ελληνίδα σχεδιάστρια & ξεπούλησε αμέσως

Άφησε τη σκαλέτα και έπιασε την ιππασία: Το άγνωστο χόμπι της Άνθη Βούλγαρη που την ξεκουράζει & δεν γνωρίζαμε

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μασάει τα λόγια της: «Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying»