“Δεν είμαι αυτός που νομίζετε”: Ο άλλος Πέτρος Πολυχρονίδης αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου υποδέχθηκε την άλλοτε συμπαρουσιάστριά του, Βάλια Χατζηθεοδώρου, μιλώντας για αρκετά θέματα.Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ο γνωστός παρουσιαστής, που συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τηλεοπτικά, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή.

Ο… διόλου πρωινός Πολυχρονίδης«Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι σταθεροί εδώ και χρόνια ζούμε σε μία συνθήκη ευχάριστης εργασίας».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν μπορώ να κάνω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς, δεν μου αρέσει».

Ο ίδιος επεσήμανε: «Όταν ξυπνώ δεν είμαι αυτός που ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω πρωινό. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα πάντα. Αν βρεθώ στην ανάγκη και πεινούν τα παιδιά και τα γατιά μου, ναι θα το κάνω, δεν είναι όμως η προτεραιότητά μου».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επίσης τόνισε: «Δεν νιώθω ότι μπορώ να σχολιάσω με ποιον βγήκε κάποιος χθες το βράδυ και να το κάνω με την καρδιά μου» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι με χαρά θα ξαναπαρουσίαζε το Asia Express. «Θα το ξαναέκανε με τα μπούνια. Μπορεί να περάσαμε ζόρικα αλλά ως εμπειρία δεν ξεπερνιέται».

Στην ερώτηση για το τηλεοπτικό προϊόν που θα τον ενδιέφερε να κάνει στο μέλλον, ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε: «Θα ήθελα να κάνω το Fort Boyard που έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος».

Related posts

“Στη σκηνή το παιδί μου”: Η πρώτη δήλωση της μαμάς της Μαρίνας Σάττι για τα χασμουριτά

“Γιατί τέτοια αδιακρισία;” Σούσουρο με Βασάλο – Σίσσυ Χρηστίδου, τελικά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα

“Το πρώτο πρώτο μου παιδί” Η Μπαλατσινού εύχεται για τα γενέθλια της κόρης της και συγκινεί με την αφοσίωσή της