“Δεν έφταιγε η πρώην σύζυγός μου”: Ο Κούγιας “αθωώνει” την Εύη Βατίδου μετά τη σύλληψή της

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στην Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό με την Εύη Βατίδου

Την άποψη του εξέφρασε

Την άποψή του για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας καταγγέλλοντας μάλιστα ότι δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της… κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στην Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε ο κ,. Κούγιας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα ήδη έχει γράψει το Newsbobm.gr η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη της Εύης Βατίδου καθώς εμβόλισε ένα μηχανάκι και τραυμάτισε μια 59χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

Το πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια κατηγορείται για κακούργημα και συγκεκριμένα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Από τα ξημερώματα βρίσκεται υπό κράτηση ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Σουλίου στη Γλυφάδα όταν ένα μηχανάκι που επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα χτύπησε τον καθρέφτη του οχήματος της Εύης Βατίδου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Εύη Βατίδου στη συνέχεια εμβόλισε τους δύο επιβάτες της μηχανής, με τον οδηγό να τραυματίζεται ελαφρά και την 59χρονη συνοδηγό να φέρει βαριά τραύματα.

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision