“Δεν έχεις 900 ευρώ;” Άγριο κράξιμο ξανά στην Τούνη μετά τις διακοπές στις Μαλδίβες με φίλους

Σε εξωτικό μέρος και συγκεκριμένα στις Μαλδίβες βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, για να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι.

Το περιστατικό

Μαζί της βρίσκεται φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, ενώ την παρέα συμπληρώνουν οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της γνωστή influencer.Στις πρώτες αναρτήσεις της από τις Μαλδίβες, ενημέρωσε πως η μέρα της θα τελείωνε με movie night αλλά έμεινε έκπληκτη μόλις ενημερώθηκε για το κόστος του εισιτηρίου.

«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ.

Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix.Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου.Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… », αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Το κράξιμο

Πολλοί έσπευσαν όπως πάντα να την κακολογήσουν και να την κατηγορήσουν ότι πηγαίνει σε ένα εξωτικό μέρος για πανάκριβες διακοπές αλλά “κλαίγεται” πως δεν έχει 900 ευρώ.

Της ευχόμαστε να περάσει καταπληκτικά με τους φίλους και το μωράκι της!

Related posts

Κομψοί όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματους: Παύλος – Μαρί Σαντάλ βόλταραν στην Αθήνα & αποθεώθηκαν

“Για ουζάκι με την καλύτερη παρέα”: Η Φαίη πήγε στο Κιλκίς και όλοι κοίταζαν εκείνη

“Επιτέλους μια ηθοποιός σεμνά ντυμένη” Η Λασκαράκη στον τόπο του συζύγου της για οικογενειακές διακοπές