“Δεν αρκεί μόνο να δίνω χρήματα”: Φανερά καταβεβλημένη η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην τελευταία της εμφάνιση πριν τον θάνατό της

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή σε ιδιωτικό νοσοκομείο η πρέσβειρα καλής θέλησης Μαριάννα Βαρδινογιάννη και σκόρπισε τον θρήνο.

Η τελευταία της εμφάνιση

Η υγεία της είχε επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό και η ίδια είχε μειώσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις της. Επτά μήνες νωρίτερ,τα Χριστούγεννα του 2022, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της σε τηλεοπτική συνέντευξη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μιλώντας στην εκπομπή του Star είχα αναφέρει μεταξύ άλλων «Η Ελπίδα μετρά πια 32 χρόνια ζωής και προσφοράς στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειες τους. Μέσα σε αυτά τα χρόνια χιλιάδες παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν βγει νικητές. Περισσότερες από 2000 οικογένειες έχουν βρει σπιτικό στον ξενώνα μας ενώ η ογκολογική μας μονάδα συγκαταλέγεται πια ανάμεσα στις καλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη».

«3 στα 4 παιδιά μας γίνονται εντελώς καλά και συνεχίζουμε δυναμικά τηρώντας την υπόσχεση μας πως η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι. […] Τίποτα από όλα όσα πετύχαμε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Όλων εσάς που είσαστε πάντα στο πλευρό μας και για αυτό θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, το καλό συνεχίζει να υπάρχει στις καρδιές των ανθρώπων και να φωτίζει τα βήματα μας», είχε υπογραμμίσει κλείνοντας η πολυβραβευμένη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

«3 στα 4 παιδιά μας γίνονται εντελώς καλά και συνεχίζουμε δυναμικά τηρώντας την υπόσχεση μας πως η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο STAR, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με εμφανή συγκίνηση για το πολύτιμο έργο της.. «Τίποτα από όλα όσα πετύχαμε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Όλων εσάς που είσαστε πάντα στο πλευρό μας και για αυτό θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, το καλό συνεχίζει να υπάρχει στις καρδιές των ανθρώπων και να φωτίζει τα βήματα μας» υπογράμμισε, τέλος, η αείμνηστη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Δειτε την εμφάνιση

Related posts

Μαύρα μαντάτα για τον Γιώργο Λιάγκα: Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες & όλοι του συμπαραστέκονται

Έγινε γνωστό 5 μήνες μετά το θάνατο του Καρρά: «Βγήκαν δυο τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν» – Η ανατριχιαστική αποκάλυψη

Έγινε θέαμα στο γυμναστήριο: Η σκληρή προπόνηση της Μαντώ Γαστεράτου με τη κοιλιά τούρλα κάνει τους πάντες να απορούν