“Δείξτε κατανόηση”: Το δημόσιο ξέσπασμα της Τούνη για να υπερασπιστεί το νεογέννητο μωρό της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, έγιναν γονείς! Το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο και εκείνοι απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Πρώτη φορά γονείς

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, και η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ήταν να ευχαριστήσει τους πάντες για το ενδιαφέρον άλλα και να ζητήσει την κατανόηση των δημοσιογράφων.

«Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άάάάάάπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή την στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην Ιστορία της στο Instagram και συνέχισε λέγοντας: «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα / στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση!».

Τι ζητά από τους δημοσιογράφους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιώννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Related posts

“Παναγία μου ασχολίαστο!” Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της Άννας Παναγιωτοπούλου μετά θάνατον

Έγινε 18, μοιάζει με μοντέλο του εξωτερικού! Η κόρη της Μαρίνας Βερνίκου θυμίζει την Βίκυ Καγιά στα νιάτα της

Μετά από δύο παιδάκια! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Πετρούνιας και όλοι εύχονται στη γυναίκα του με το καλό