“Αυτός φταίει”: Ο λόγος που δεν θέλει η Τζόυς Ευείδη να γυρνάει ερωτικές σκηνές ως ηθοποιός

Η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε, μεταξύ άλλων, την ηθοποιό ποια γυρίσματα τη δυσκολεύουν περισσότερο και εκείνη απάντησε ξεκάθαρα πως δεν της αρέσουν καθόλου οι ερωτικές σκηνές.

Είναι πολύ δύσκολο…

“Όλα είναι δύσκολα στα ερωτικά γυρίσματα, εγώ δεν τα θέλω καθόλου. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που προτιμάω την κωμωδία είναι και αυτός. Το γλωσσόφιλο ενίοτε είναι κανονικό. Μερικά πράγματα δεν κλέβονται. Ψύχρα δεν υπάρχει γιατί αναγκαστικά πρέπει να αισθάνεσαι κάπως οικεία με τον άνθρωπο που θα κάνεις ερωτική σκηνή. Το σκέφτομαι με τρόμο και πανικό όταν έχω να κάνω ερωτική σκηνή. Πανικό! Και στο Οξυγόνο α Παναγία μου, να μην τα θυμάμαι καλύτερα” είπε η Τζόυς Ευείδη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μιλώντας για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η Τζόυς Ευείδη ανέφερε: “Ο μπαμπάς μου με ρώτησε μια φορά για την υποκριτική “μπορείς να το κάνεις καλά;” και του είπα με αυτοπεποίθηση “ναι”. Τέτοιο βούρλο ήμουν τότε. Είναι καλό να είσαι λίγο βούρλο όταν είσαι μικρός, δεν γίνεται. Είναι καλό να έχεις την αυτοπεποίθηση του καινούργιου και να μην πας με τρόμο! Τα ταλέντα εγώ τα ακούω βερεσέ. Τι σημαίνει ταλέντο; Τόσα χρόνια που πληρώνω τους λογαριασμούς από αυτή τη δουλειά είναι θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά! Αν είχα παιδί, δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική, δεν θα την προτείνω”

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις