“Αυτό μου είπαν οι γονείς μου”: Ο νεαρός σύντροφος της Εύης Βατίδου μιλάει για πρώτη φορά για τον κεραυνοβόλο έρωτά τους

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι ο νέος και κούκλος σύντροφος της Εύης Βατίδου και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του

Το μοντέλο έχει ως βάση του τη Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε είναι πολύ ευτυχισμένος και καλά με τη Βατίδου. Μπορεί η απόσταση να αποτελεί ένα εμπόδιο για τους δύο, σε κάθε περίπτωση όμως ξεπερνάνε τα δύσκολα και συνεχίζουν μαζί.Ανάμεσα σε αυτά, που είπε ο Ηλίας Κωνσταντίνου μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως ξεχωρίζει ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για την καλή του, καθώς και το γεγονός, πως ο ίδιος δεν ήξερε τον τρόπο, που εν τέλει αποκαλύφθηκε η σχέση τους, αφού δε τον αφορά η δημοσιότητα (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Κούγια για τη σχέση της Βατίδου).

«Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο», αποκάλυψε αρχικά για την πρώτη τους γνωριμία και συνέχισε «Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.

Για την διαφορά ηλικίας τους: «Το μόνο χάσμα που υπάρχει είναι χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Έρχεται και εκείνη, μένουμε πολλές μέρες μαζί. Δεν είμαι ζηλιάρης. Αν με πειράζει κάτι θα της το πω».

Για την πρώτη κοινή τους ανάρτηση σχολίασε «Το μεγαλύτερο ποσοστό αντιδράσεων ήταν θετικό. Υπήρχαν βέβαια και τα πικρόχολα.

«Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, την δυναμικότητα της, την ειλικρίνια της».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον; «Με την Εύη κάνουμε σκέψεις για κάτι τηλεοπτικό. Μας έχει γίνει πρόταση», αποκάλυψε.

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 3/5 με το γνωστό μοντέλο να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά τη διαφορά είδαμε να κάνει η Εύη Βατίδου, αφού όχι μόνο έσπασε τη σιωπή της σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά αποκάλυψε κιόλας, πως είναι σε σχέση, τονίζοντας παράλληλα και την ηλικία του συντρόφου της.

«Είμαι 47! Τη λέμε την ηλικία! Μα ο σύντροφός μου είναι 35», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»