“Αυτό είπαμε στην κορούλα του”: Δυσάρεστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ελπίζουν σε ένα θαύμα

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο Γεώργιος Γεννηματάς μετά τη νοσηλεία του – πριν από δύο εβδομάδες – καθώς ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή στις πρόβες του Just the 2 of us.

Την Πέμπτη 11/4 μίλησε στο Super Κατερίνα η φίλη και μάνατζερ του, Σάντρα Βουτσά και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Βουτσά μάλιστα έχει άμεση επικοινωνία με την οικογένειά του τραγουδιστή, τη σύζυγό του Κατερίνα και τη 12χρονη κόρη του. Οι δύο τους παραμένουν όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμες και μάλιστα η κόρη του Κόκοτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

«Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Οι γιατροί βαδίζουν βάση αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει ψυχική κούραση στην οικογένεια. Κάθε ημέρα στη ΜΕΘ μπορεί να μπει κάποιος από μισή ώρα. Κάθε ημέρα μπαίνει η Κατερίνα, αλλά έχει μπει και η αδερφή του. Κάθε ημέρα είναι και καλύτερα, γίνεται ένα βήμα προς το καλύτερο.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είναι αστείο το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα υπονοώντας ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Θέλουν οι γιατροί να τον ξεκάνουν τον ασθενή; Ξαφνικά έχουν όλοι έναν συγγενή με τον Γεννηματά.

Η κόρη του είναι 12 ετών. Είμαστε δίπλα, ξέρει φιλτραρισμένα την αλήθεια. Η Κατερίνα προσπαθεί με ψυχραιμία να της πει κάποια πράγματα. Η Ειριάννα δεν έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό.

Αυτό που είπατε για το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν (δείτε το εδώ) αναστάτωσε την οικογένεια. Αυτό δεν είναι αναίμακτο», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Οι δηλώσεις του προέδρου ΠΟΕΔΗΝ

«Υπάρχουν ασθενείς που έγιναν καλά μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ ενός μήνα. Δεν είναι ανησυχητικό το ότι μένει τόσες ημέρες στη ΜΕΘ, σίγουρα όμως εγκυμονούν κίνδυνοι. Είναι σοβαρά από εκεί και πέρα γίνονται προσπάθειες αποσωλήνωσης και ελπίζουμε να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει στο σπίτι του. Μπορεί να γίνει μια προσπάθεια και να αποτύχει, θα γίνει μετά άλλη μία μετά από δύο ημέρες», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Related posts

Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά για τη Βάσω Λασκαράκη: «Αν δε γουστάρει, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως…»

Παλιά «καραβάνα» η Καινούργιου: «Όταν κάνεις ντόρο, καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις»

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»