“Αυτό είχε η μαμά μου”: Η σπάνια εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την ασθένεια που της στέρησε τη μητέρα της νωρίς

Μία ιδιαίτερη ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 11/2 στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία έδωσε στην Σίσσυ Χρηστίδου την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά αναλυτικά για την ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε η μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια

Αποκάλυψε, μάλιστα, το πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά την νοσηλεία της, καθώς δεν μπορούσε να δοθεί προτεραιότητα για ένα από τα χειρουργεία που έπρεπε να κάνει, παρόλο που ήταν ζωτικής σημασίας για την ίδια, όσο παράλογο κι αν ακούγεται.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Μου θυμίσατε μια περιπέτεια πολύ μεγάλη που πέρασα στη νοσηλεία της μαμάς μου και θέλω να τη μοιραστώ γιατί μου θυμίζει αυτή την ιστορία που περιγράψατε. Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση του μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής, που ήταν χειρουργείο ρουτίνας.

Για να κάνει την μεταμόσχευση, που ήταν κρίσιμη για τη ζωή της, έπρεπε να κάνει αυτό. Και το πρόβλημα ήταν η αναμονή που υπήρχε για το χειρουργείο χολής, γιατί δεν ήταν στα επείγοντα, δεν υπήρχε σειρά και έπρεπε να περιμένουμε.

Δεν μας έδιναν ημερομηνία και ήμασταν σε μια αναμονή. Και ενώ υπήρχε ένα σημαντικό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μια αναμονή για τη χολή, γιατί δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κινδύνευε άμεσα η ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Πέντε μήνες μετά την κορούλα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αγγελόπουλος – Βαμβακούση και όλοι τους εύχονται

Extra σικάτη, από εκείνη πήρε το στυλ: Αυτή είναι η αριστοκράτισσα μαμά της Τσιμτσιλή και μοιάζουν εκπληκτικά

Κόκκινο κραγιόν, πλατύ χαμόγελο: Η πρώτη εμφάνιση της Φωτεινής Ντεμίρη μετά το διαζύγιο από τον Χάρη Γρηγορόπουλο