“Αυτό δεν το περιμέναμε από τον Νίκο Καρβέλα”: «Κάγκελο» στον αέρα μόλις το άκουσαν Χασαπόπουλος – Βούλγαρη

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο Νίκος Καρβέλας. Αρχικά με την συγγραφή ενός βιβλίου φιλοσοφίας και τώρα με την ενδεχόμενη ενασχόληση του με την πολιτική.

Θα είναι λοιπόν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές;

Η ιστορία ξεκινά όταν στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Αϊβαλιώτης, ηγετική φυσιογνωμία της «Εθνικής Ομάδας», σχετικά με τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Ο ίδιος δήλωσε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη πως: «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Σύμφωνα με τη δήλωση του Κώστα Αϊβαλιώτη, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ , στη λίστα υποψηφίων της «Εθνικής Ομάδας» για τις Ευρωεκλογές περιλαμβάνεται επίσης ο διάσημος συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

«Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», ανέφερε ο κύριος Αϊβαλιώτης, με την Ανθή Βούλγαρη να δείχνει… άφωνη!

«Αυτό το μέρος της προσωπικότητας του Καρβέλα δεν το ξέραμε» αποκρίθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η απάντηση του Νίκου Καρβέλα:

Ο Νίκος Καρβέλας καταρρίπτει αποφασιστικά τις φήμες περί υποψηφιότητας του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με το κόμμα της «Εθνικής Ομάδας» του Κώστα Αϊβαλιώτη. Η διάψευση δόθηκε μέσω της εκπομπής «Πρωινό».

«Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κυρίου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κυρίου Αϊβαλιώτη», δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ο Τάσος Τεργιάκης.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s