“Αυτό δείχνει ο Κάρολος”: Η ερμηνεία δημοσιογράφου για την γραβάτα του Βασιλιά με τις ελληνικές σημαίες-Τι συμβολίζει

Την ώρα που η διπλωματική διαμάχη μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, βρίσκεται στο επίκεντρο, ο Βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος επέλεξε να φορέσει μία γραβάτα με πολλές ελληνικές σημαίες πάνω της, την ώρα μάλιστα που θα είχε συνάντηση- μεταξύ άλλων- και με τον πρωθυπουργό της χώρας Ρίσι Σούνακ στο Ντουμπάι.

Μία στiλιστική επιλογή από μέρους του Βασιλιά Καρόλου

Αμετανόητος ο Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Δεν μπορούν να επιστραφούν – Δεν υπήρξε “ξέσπασμα” από την πλευρά μου
Η δημοσιογράφος του BBC, Λόρα Κούνσμπεργκ, στην οποία παραχώρησε την επίμαχη συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, βλέποντας τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες που επέλεξε να φορέσει ο Βασιλιάς Κάρολος, σχολίασε στο Twitter (νυν Χ)…

“Μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε λίγο καλύτερα τον Βασιλιά σήμερα ο οποίος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία και ενώ μαίνεται η διπλωματική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Βρετανό και τον Έλληνα πρωθυπουργό”.

Η Λόρα Κούνσμπεργκ, δεν είχε αφήσει ασχολίαστη (και) την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης από τον Ρίσι Σούνακ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας σε ανάρτησή της: “Η συνέντευξή μας με τον Έλληνα πρωθυπουργό φαίνεται να έχει ταράξει την Ντάουνινγκ Στριτ αρκετά για να ακυρώσει τη συνάντηση του Σουνάκ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τεράστια αντίδραση, δεδομένου ότι αυτό το θέμα είναι μακροχρόνιο μεταξύ των δύο χωρών…”.

Δεν ήταν όμως μόνο η Λόρα Κούνσμπεργκ που σχολίασε τα γραβάτα του Βασιλιά Καρόλου. Το Skynews σε ανάρτηση στο Instagram αναφέρει: Ο Βασιλιάς φοράει μια ελληνική γραβάτα μετά την αντιπαράθεση της Ντάουνινγκ Στριτ με την Αθήνα” θεωρώντας πως ενδεχομένως να ήθελε να περάσει ένα “μήνυμα”.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν