“Αβέβαιο το μέλλον”: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σήμερα νωρίς το πρωί

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Alpha, με την εκπομπή T-Live, για την επόμενη σεζόν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, το κανάλι φαίνεται πως βρίσκεται σε τροχιά αλλαγών και ανακατάταξεων και φυσικά αυτό θα επηρεάσει και τη μεσημεριανή ζώνη.

Άγνωστο το μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου

Μάλιστα, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εκπομπή Τ-Live και έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια υπέγραψε πέρυσι συμφωνία διάρκειας 1+1 ετών, με το κανάλι να έχει τη δυνατότητα για αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες, θεωρείτο βέβαιο πως στην περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου το «+1» θα ενεργοποιηθεί, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει».

Ωστόσο, η τηλεθέαση φαίνεται να βάζει σε σκέψεις τον σταθμό, ενώ και η παρουσιάστρια, από την πλευρά της, είναι ανοιχτή σε προτάσεις από άλλα κανάλια.

Έτσι, εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές για τη συγκεκριμένη ζώνη, χωρίς ο σταθμός να έχει πάρει απόφαση εάν θα είναι ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα προγράμματα.

Πάντως, εάν αποφασιστεί να υπάρχει εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, θα συνεχίσει κανονικά η παρουσιάστρια με τη «T Live».

Μετά το Πάσχα θα συναντηθεί η Τατιάνα Στεφανίδου με του ιθύνοντες

Το νέο ραντεβού της παρουσιάστριας με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού πρόκειται να γίνει μετά το Πάσχα. Η συνεργασία της με τον Alpha ξεκίνησε το 2020 και ενώ τότε η δημοσιογράφος βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega, αλλά τελικά επέλεξε τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς.

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον APLHA: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα, σε άσχημη κατάσταση η παρουσιάστρια
Το μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του ALPHA φαίνεται αβέβαιο με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη RealNews, το κανάλι εξετάζει διάφορες αλλαγές και αναδιαρθρώσεις που θα επηρεάσουν και τη μεσημεριανή ζώνη.

Το μέλλον της εκπομπής «Τ-Live» φαίνεται αβέβαιο, με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας Στεφανίδου να έχουν παγώσει προσωρινά. Το περασμένο έτος, υπέγραψε συμφωνία διάρκειας 1+1 ετών με το κανάλι, αλλά η τηλεθέαση φαίνεται να προκαλεί ανησυχία στον ALPHA.

Η ίδια η παρουσιάστρια φαίνεται να εξετάζει προτάσεις από άλλα κανάλια.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν