“Ας κάνουμε ότι μας αρέσει”: Η Λίτσα Γιαγκούση υποστηρίζει την σχέση Μπισμπίκη – Βανδή και το Internet την χειροκροτά

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι!”, μίλησε  η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον έρωτα Μπισμπίκη – Βανδή και στο σούσουρο που έχουν δημιουργήσει με τις εμφανίσεις τους και τα φιλιά στην πίστα του Έναστρον.

Λίτσα Γιαγκούση: Όσα αποκάλυψε

Για την συνεργασία της με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο J2US και είπε: «Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δυσκολεύεται να μπει στον σωστό τόνο. Το J2US είναι μία βοήθεια για την επάνοδό μου στις πίστες και χαίρομαι, γι΄αυτό είμαι εδώ».

«Σκοπός είναι να βρω το Σάββατο το βράδυ τον σωστό τόνο. Οι πρόβες πάνε πολύ καλά», σχολίασε στη συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για το χαμό με την Δέσποινα Βανδή και τα δημόσια φιλιά με τον Μπισμπίκη, απάντησε: «Με τη Δέσποινα ήμασταν πολύ φίλες, ήταν λογικό να υπάρχει κλίμα συγκίνησης. Λόγω της φιλίας μου με την Δέσποινα έχουμε το μέσον για καλύτερη κριτική. Χαίρομαι πολύ για τη Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος. Είμαι της ίδιας άποψης με την Δέσποινα, να κάνουμε ό,τι μας αρέσει αν δεν ενοχλούμε τον διπλανό μας».

Λίτσα Γιαγκούση: Δείτε το video

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι