“Από την τηλεόραση το μάθαμε κι εμείς”: Οι πρώτες δηλώσεις του Χανταμπάκη για την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor

H Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε από το Survivor, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στον αυχένα της.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν το γνώριζε και λίγο πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση – βόμβα από το ριάλιτι, έκανε μία σχετική δημοσίευση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.»!

Και συνέχισε ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!»!

Related posts

Κομψή όπως πάντα: Η Μάρα Ζαχαρέα γευμάτισε με γνωστές κυρίες και έβαλε το σύνολο που θέλουν όλες

Αναστέναξε το στάδιο: Ο NiVo ανέβασε στη σκηνή την κορούλα του και τραγούδησαν το πιο γνωστό του τραγούδι

Γεμάτος τατουάζ, κούκλος και φιλανθρωπος: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη