“Από την τηλεόραση το έμαθα” Ράκος η Μπάρκα όταν είδε ξανά Καινούργιου Τσαγκρίδη μαζί στο Κολωνάκι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πρώην ζευγάρι, συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση τους πρόσφατα.

Συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συναντήθηκαν επίσης την περασμένη Κυριακή σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Οι επανειλημμένες συναντήσεις τους έχουν δημιουργήσει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεών τους.

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

«Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Related posts

Tribal μαλλί, την πέρασαν για την Τάμτα: Όλοι γυρνούσαν να δουν ποια είναι η κυρία που συνοδεύει τον Κων/νο Πλεύρη

Επιτέλους κάποια τον έβαλε στη θέση του: Άφωνος ο Νίκος Πελετιέ με αυτό που είπε η Σωτηρία για τους άντρες

Πέντε μήνες μετά την κορούλα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αγγελόπουλος – Βαμβακούση και όλοι τους εύχονται