“Από θαύμα ζω”: Ραγίζει καρδιές ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την αντίδραση του πατέρα του στην ομοφυλοφιλία

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μεγαλώνοντας νομίζω ότι έχω κερδίσει μια εσωτερική ισορροπία…Έχει κόστος να λες ανοιχτά την άποψή σου. Κάποιες φορές το πλήρωσα ακριβά…», ανέφερε σ τηναρχή της συνέντευξής του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Η ισορροπία μέσα μου δεν έχει να κάνει με την ψυχοθεραπεία. Αλλά στη ζωή μου είχα την τύχη να γνωριστώ με ανθρώπους που ασχολούνταν, είχα και μια σχέση με έναν επιστήμονα ψυχοθεραπευτή που μου είχε πει ότι θα μπορούμε να κάνουμε αυτοψυχανάλυση… Κάθε φορά που προκύπτει μια δυσκολία στη ζωή μου κάμω διαλογισμό και ψάχνω την αιτία που με ενοχλεί για να το λύσω», πρόσθεσε.

Για τους γονείς του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη συνειδητοποίηση ότι δε θέλει να κάνει οικογένεια αλλά και στη σχέση με τους γονείς του.

«Κατάλαβα πολύ νωρίς ότι έχω τόσο διογκωμένο το θέμα της οικογένειας μέσα μου, που από το άγχος μου να είμαι καλός γονιός ή καλός οικογενειάρχης, δεν ήθελα να παντρευτώ…

Με τη μητέρα μου είχα καλή σχέση, με τον πατέρα μου όχι. Δε τα βρήκαμε ποτέ. Μεγαλώνοντας προσπαθώντας να τον καταλάβω συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έπρεπε να έχει κάνει οικογένεια… συνειδητοποίησα ότι του μοιάζω γι’ αυτό και εγώ δεν έπρεπε να κάνω οικογένεια…Ο αδελφός μου έφυγε ξαφνικά το 2014… τα πηγαίναμε καλά παρότι είχαμε 10 χρόνια διαφορά…», εξομολογήθηκε.

Related posts

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται: O γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, στηρίζει την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα: Τόσα λεφτά παίρνει για διατροφή η Οικονομάκου από τον Μιχόπουλο μετά το διαζύγιο

Το αποκάλυψαν on air κατά λάθος: «Λένε ότι χώρισε αυτός για να είναι με τη Λαμπροπούλου»