“Από Έλληνα σε Έλληνα πάει” Η Τατιάνα Μπλάτνικ ξέχασε για πάντα τον Νικόλαο, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, γνωστή για την προηγούμενη σχέση της με τον Νικόλαο, πρώην πρίγκιπα της Ελλάδας, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου τους. Αυτή τη φορά, η Τατιάνα φαίνεται να έχει βρει καινούρια αγάπη, καθώς φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γόνος μιας διάσημης και κοσμικής οικογένειας των ’80, με πλούσιο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ. Οι λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση τους αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” από τον δημοσιογράφο Πάνο Βήττα, με την είδηση να διαδίδεται γρήγορα στα μέσα. Ο Πάνος Βήττας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι την είδηση διάβασε στο nassosblog.gr.

Τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά

Ο Πάνος Βήττας είχε μιλήσει ξανά για τα πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει κοντά στην Τατιάνα Μπλάτνικ όσο εκείνη βρίσκονταν σε διάσταση με τον Νικόλαο. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Πέμπτης (25/4) είχε σχολιάσει: “Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της. Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος International”.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»