“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

Προβλεπόταν ότι τα τέλη του φετινού Απριλίου θα ήταν η χρονική στιγμή για την επανενεργοποίηση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος της Αννας-Μαρίας, της χήρας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου. Παρόλα αυτά, η ιστοσελίδα του παραμένει ακόμα υπό κατασκευή. Σήμερα, οι απαιτούμενες διαδικασίες, ιδιαίτερα χρονοβόρες και συνεπώς αντιπαραγωγικές, για την επανενεργοποίησή του φαίνεται να επιταχύνονται.

Ο Ιστότοπος των Greek Royals

Από τις αρχές του έτους, ο Παύλος άρχισε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο Ίδρυμα, παράλληλα με την οργάνωση του ιστότοπου των Greek Royals. Βρίσκεται σε φάση επανακαθορισμού των νέων δράσεών του, οι οποίες απευθύνονται σε ομάδες ανθρώπων και περιοχές που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Παρόλα αυτά, ο Παύλος αντιμετωπίζει την γραφειοκρατία και χρειάζεται να υπογράψει πολλά έγγραφα και να επιταχύνει διάφορες διαδικασίες, προκειμένου να επικαιροποιηθούν ταυτόχρονα όλα όσα χρειάζεται να επιτελέσει.

Μετά από επιμονή του ίδιου, οι διαδικασίες αρχίζουν να μετριάζονται και η επανενεργοποίηση του Ιδρύματος δρομολογείται με ταχύτερους ρυθμούς. Σύμφωνα με τις πασχαλινές ευχές του Παύλου, σκοπεύει να σχολιάζει και να αρθρογραφεί για ό,τι τον ενδιαφέρει μέσω της ενότητας “Αγορά” στην ιστοσελίδα των Greek Royals.

Related posts

Λίγοι το είδαν: Η λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Κέιτ που έδειξε όλη την αλήθεια για τον καρκίνο

Ένα μωράκι για τη Ματσούκα: Το σπίτι παλάτι που στεγάζει τον έρωτά της με τον Κόκκαλη και τα ευχάριστα

“Πάντα στο πλευρό τους” Πέντε πασίγνωστες υποθέσεις που ο Λύτρας εκπροσωπούσε γυναίκες-θύματα βίας