“Άλλος ένας μήνας που δεν είμαι έγκυος”: Ραγίζει καρδιές η Μαντώ Γαστεράτου για τη μητρότητα

Σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ έδωσε η Μαντώ Γαστεράτου, ανήμερα του Πάσχα (5/5). Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το άγχος που της προκάλεσε η κοινωνική πίεση να μείνει έγκυος.

Για τη μητρότητα:

«Το παιδί ήρθε με την φυσική ροή της σχέσης μας με τον Νίκο, σαν μία όμορφη εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι έλεγα από μικρή ότι θέλω να γίνω μαμά παίζοντας με κούκλες. Υπήρχε, βέβαια, αυτή η γονεϊκή εντολή υπήρχε, ριζωμένη βαθιά μέσα στα βάθη της καρδούλας μου, αλλά ήρθε πολύ ομαλά», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος, κάτι που τραβάμε πολλές γυναίκες. Αυτό το “Άντε τώρα που παντρευτήκατε, πότε θα κάνετε κι ένα παιδάκι”, σ’ εμένα λειτούργησε, δυστυχώς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ημέρα που κατέβαινα τις σκάλες στην πολυκατοικία μου, ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει για ακόμη έναν μήνα να μείνω έγκυος», ανέφερε αμέσως μετά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Πολύ θυμός, εκτόνωση. Είπα να το αφήσω και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Μετά από δύο μέρες, είχα τον καθιερωμένο έλεγχο στον γυναικολόγο και εκεί που συζητούσα και της έλεγα τις ανησυχίες μου, κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: “Καλέ, είσαι έγκυος. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, πολύ δυνατή στιγμή», κατέληξε στην περιγραφή της στην κάμερα της ΕΡΤ η Μαντώ Γαστεράτου.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»