“Αγαπημενε μου, γλυκέ μου Άρη”: Ελένη Μενεγάκη για τα δικαστήρια με τον Καβατζίκη, τι συνέβη;

Το βράδυ της Τρίτης 27/2 ο Άρης Καβατζίκης παραχώρησε συνέντευξη στο The 2night show με τον δημοσιογράφο να μιλάει μεταξύ άλλων για τη δικαστική διαμάχη που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη Πιο αναλυτικά, ο Καβατζίκης την περίοδο που εργαζόταν και διηύθυνε γνωστό περιοδικό είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, καθώς είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες από τα γενέθλια μιας εκ των κορών της.

Τότε μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε φτάσει στα δικαστήρια τον Άρη Καβατζίκη, καθώς είχε κάνει σαφές στο χώρο, πως προστάτευε τα πρόσωπα των παιδιών της. Με το πέρας των χρόνων η παρεξήγηση λύθηκε και μάλιστα την Τετάρτη 28/2 η παρουσιάστρια έκανε μια γλυκιά αναφορά στον Καβατζίκη μέσα από την εκπομπή της, Ελένη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα όλα αυτά ξεκίνησαν από την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα. – αγαπημένε μου, γλυκιέ μου Άρη σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς λόγω ότι ήταν σε περιοδικό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη