“25 ή 35;” Η Αθηνά Χρυσαντίδου του power of love γιορτάζει τα γενέθλιά της και θυμίζει Στέλλα Μιζεράκη

Με αφορμή την επιστροφή του Power of Love στους δέκτες του ΣΚΑΪ, θυμόμαστε μία από τις πιο χαρακτηριστικές παίκτριες που πέρασαν από τις δύο σεζόν του ριάλιτι του έρωτα, η οποία παρότι δεν έφτασε ως το τέλος, άφησε πίσω της αμέτρητα memes και σατιρικές μιμήσεις του χαρακτήρα της.

Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως 19χρονη το 2018, την ίδια ηλικία που δήλωνε μερικά χρόνια πίσω όταν είχε συμμετοχή στο Ραντεβού στα τυφλά με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή σε βραδινές του εξόδους.

Είχε γράψει ιστορία στο παιχνίδι

Η Αθηνά ερωτεύτηκε τον Δώρο Παναγίδη μόλις μπήκε στο παιχνίδι, ήθελε να γίνει τα πάντα του, τελικά έφυγαν οικειοθελώς μαζί στα μέσα του ριάλιτι επιχειρώντας να εξαργυρώσουν τη γρήγορη φήμη τους. Λίγο καιρό μετά όλοι είχαν ξεχάσει το ζευγάρι και Δώρος με Αθηνά ακολούθησαν δρόμους χωριστούς.

Εκείνη επικεντρώθηκε στην καριέρα που ήθελε να κάνει στο τραγούδι, έκανε τα πρώτα της βίντεο κλιπ (το πρώτο με τίτλο «Θέλω να ‘μαι τα πάντα σου») και άλλαξε την εμφάνισή της λίγο πριν κλείσει συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά.

Σήμερα είναι σχεδόν αγνώριστη σε σχέση με το κορίτσι που γνωρίσαμε στο Power of Love, στα 25 της συνεχίζει να τραγουδάει σε μικρότερες πίστες, ολόξανθη και με… πραγματάκια πειραγμένα στο πρόσωπό της όπως έκανε και η έτερη «σταρ» του παιχνιδιού Στέλλα Μιζεράκη.

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό