“2.5 χρόνια σε ένα κρεβάτι την ξέχασα”: Κατάθεση ψυχής από Άντζελα Δημητρίου για τον θάνατο της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου «σπάραξε» καρδιές για τον χαμό της μητέρας της, έχοντας βρεθεί καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω», με την αγαπημένη τραγουδίστρια να πραγματοποιεί τη δική της κατάθεση ψυχής.

2.5 χρόνια σε ένα κρεβάτι την ξέχασα

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφερόμενη στον θάνατο που την «λύγισε» δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου», είπε δείχνοντας στην κάμερα το δαχτυλίδι στο χέρι της.

Όσο για το τελευταίο διάστημα δίπλα στην μητέρα της: «Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να μαγειρέψει, να καθαρίσει, να κάνει τα πάντα…», ανέφερε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

«Μέχρι πριν ένα μήνα μου έλεγε: “Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Εγώ δεν θέλω να είσαι μόνη σου”», ήταν τα λόγια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη