Ψιθύρισε μόνο τρεις κουβέντες: «Παγωμάρα» στο Μπάκιγχαμ με τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει τη δική της μεγάλη μάχη έναντι του καρκίνου, έχοντας διαγνωστεί με την ασθένεια πριν από λίγο καιρό, με το Μπάκιγχαμ επί της ουσίας να έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μια διπλή κρίση, εξαιτίας της ταυτόχρονης επί της ουσίας διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου.

Η κατάσταση στο παλάτι μονάχα εύκολη δεν είναι, με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να ενημερώνει για την κατάσταση της συζύγου του και την αισιοδοξία να υπάρχει, ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον καιρό θα ξεπεράσει επιτυχώς αυτή την περιπέτεια, απέχοντας από τα δημόσια καθήκοντά της για κάποιο ακόμη χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο Βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη επανέλθει στα δικά του καθήκοντα και, όπως είναι λογικό, έχει ξεκινήσει να εγείρεται το ερώτημα για το πότε θα συμβεί το ίδιο και με την Κέιτ. Μερικές λέξεις, που ειπώθηκαν ωστόσο στην τελευταία τοποθέτηση της συντάκτριας των Times, Κέιτ Μάνσεϊ, φέρνουν μια ανησυχία ως προς την πραγματική κατάστασή της.

Οι τρεις λέξεις που έδειξαν τι συμβαίνει με την Κέιτ

«Η Κέιτ πρόκειται να μείνει εκτός δημοσίων καθηκόντων της για κάποιο καιρό», ανέφερε. Αυτό το «για κάποιο καιρό» έχει «φουντώσει» και πάλι τις φήμες για την Πριγκίπισσα και το τι πραγματικά συμβαίνει με την κατάστασή της, όπως και το πότε πρόκειται να τη δούμε ξανά να εμφανίζεται δημόσια.

Όπως αναφέρεται, πάντως, θα χρειαστούν τουλάχιστον 4-5 μήνες, προκειμένου να τη δούμε και πάλι μάλλον σε μια δημόσια εμφάνιση. Και μπορεί στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινούν οι περισσότερες δημόσιες δραστηριότητες της βασιλικής οικογένειας, όμως το σημαντικό είναι η καλή κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, προκειμένου να είναι έτοιμη, όταν θα χρειαστεί να κάνει την νέα της δημόσια εμφάνιση.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν