Ψηλός, μελαχρινός με μούσι, ένας κούκλος: Ο άγνωστος αδερφός του Αλέξη Γεωργούλη, Θοδωρής, είναι ένας κούκλος

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του ενώ θεωρείται και ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz.

Παντα στο πλευρό του αδερφοή του

Αν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ο ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια μιας και είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του πατέρα του ο οποίος διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ και της μητέρας του που υπήρξε νηπιαγωγός, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια του που είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ζουν στα Χανιά της Κρήτης και συχνά ο Αλέξης Γεωργούλης τους επισκέπτεται για να τους δει και να πάρει αγκαλιά τα ανίψια του που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδερφό του, Θοδωρή, ο οποίος τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και είναι πάντα στο πλευρό του.

Όπως θα δείτε, τα δύο αδέρφια μοιάζουν καταπληκτικά. Ο Θοδωρής Γεωργούλης είναι εξίσου γοητευτικός, ενώ γυμνάζεται τακτικά και διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί.

Related posts

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ

Τελικά υπάρχουν άγγελοι; – Η πλήρης μεταμόρφωση Σπαλιάρα-Κουλιανού για τις ανάγκες φωτογράφησης