Ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε 4,5 ευρώ για ένα πιτόγυρο; Δείτε πρώτοι τις αλλαγές που έρχονται

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στις γενικότερες αυξήσεις σε όλα τα αγαθά, είχαμε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένα έξοδα και αρκετοί δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν κάνοντας περικοπές σε ότι μπορούν. Παρόλα αυτά, ποιες είναι οι απόψεις των χρηστών σχετικά με την αυξημένη τιμή του αγαπημένου τους σουβλακίου ή πιτόγυρο αν προτιμάτε;

Η ακρίβεια αυξάνει την τιμή του σουβλακίου, μαζί με όλα τα άλλα προϊόντα, και η τιμή του έχει ήδη αυξηθεί και αναμένεται να αυξηθεί και άλλο, όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των ψησταριών.

Οι καταστηματάρχες προέβλεψαν μια ανησυχητική αύξηση της τιμής για το σουβλάκι, φθάνοντας τα 4,5 ευρώ ή αλλιώς, όπως το αποκαλούν “το πιτόγυρο”. Μέχρι σήμερα, η τιμή του σουβλακίου έχει ήδη φτάσει τα αγγίξει τα 4 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες εκτιμούν ότι αυτή η ακριβέστερη τιμή θα οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων κατά περίπου 30% έως 40%.

Τα 4 ευρώ «αγγίζει» το αγαπημένο μας πιτόγυρο!

«Όχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι ιδιοκτήτες ψησταριών και σουβλατζίδικων και διευκρινίζουν ότι «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα».

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται