«Προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…»: Έξαλλος ο Γιάννης Βαρδής, δεν άντεξε και το ξεστόμισε

Ο Γιάννης Βαρδής ξέσπασε κατά της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέης Μωβ, μετά την πρόσφατη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

Η κόντρα με την Φιλοθέη Μωβ

Αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υπογράμμισε «η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε, γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”».Και πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής «αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε και να σωπαίνει».

Σχετικά με την επιθυμία του Αντώνη Βαρδή να μην γίνει συναυλία, ο γιος του επεσήμανε «ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία, γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του, λίγους μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή… Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις».

“Την σιχαίνομαι”

Για το ποιόν της Φιλοθέης Μωβ, ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε «θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια, ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…».

Σχετικά με το σπίτι, συμπλήρωσε «σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι, ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι».

Και κατέληξε «έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη, ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση».

Related posts

«Βλέπω να έχω 2 γιατρούς στο μέλλον»: Η γλυκιά έκπληξη της κόρης της Μαρία Ηλιάκη στο ιατρείο του μπαμπά της

Έγινε γνωστό 21 χρόνια μετά: Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο του Γιάννη Μπέζου & τις παραξενιές του στις συνεργασίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή φωτογραφία και το ιδιαίτερο μήνυμα